Beste Squat Rack Waar?

Published Sep 22, 20
12 min read

Halterbanken Bij Gorillasports

Is de halterbank verstelbaar, dan kan je die namelijk helemaal op je lichaam afstellen. Neem bijvoorbeeld de Body-Solid GDIB46L PowerCenter combo bench: deze verstelbare halterbank is in zes posities verstelbaar. Ben je van plan de halterbank op veel verschillende manieren te gebruiken? Dan kun je het beste een veelzijdige halterbank kopen die verschillende standen heeft.

Deze universele halterbank heeft het allemaal: het is een vlakke bank, incline, decline, shoulder bench, leg extension en leg curl in één! De meest complete en multifunctionele halterbank dus op de markt. Hiermee kan je je hele lichaam trainen. Je beenspieren versterken, definiëren en ontwikkelen? Dat doe je met een halterbank met leg curl.

fitnessbank Online Kopen? Bekijk Ons Aanbod - Gorillasports

Natuurlijk is een beetje comfort dan wel fijn. De Body-Solid combo bench heeft daarom dikke, oversized rollen. Ligt jouw focus vooral op de benen, en hoef je niet per se te bankdrukken? Dan kan je in plaats van een halterbank met leg extension ook gaan voor een aparte Leg Curl en Extension trainer.

Deze merken hebben we uitgekozen in samenwerking met professionele atleten. Vanwege de hoogstaande kwaliteit zijn deze halterbanken professioneel. Geschikt dus voor de serieuze lifters in zowel club- als privé-toepassingen. Bestel je jouw professionele halterbank bij Muscle Power, dan kun jij binnen no-time records boeken! Bij Muscle Power koop je de halterbank, halterstangen en halterschijven apart.

Halterbank - Gorillasports

Neem hiervoor contact met ons op! 1. Let op, van een lagere prijscategorie halterbank is de houder van de barbell vaak instabiel (fitnessbank kopen). Vaak hebben deze halterbanken maar één houder. Het is prettig als je geen spotter hebt dat je het gewicht ook op een lagere houder kan neerleggen. Kies daarom voor een bank met meerdere houders.

Heb je lange armen? Dan is het belangrijk dat de afstand tussen de linker en de rechter houder groot genoeg is, zo voorkom je dat je ellebogen tijdens het bankdrukken de houder rakken. 3. De halterbank moet stabiel liggen en het materiaal moet sterk zijn. Als jij met zware gewichten traint wil je ook dat het gewicht gedragen kan worden.

Professionele fitnessbanken Voor Jouw (Home)gym! - Fitness

De ideale halterbank is natuurlijk vooral stevig en degelijk. De halterbanken van Muscle Power zijn dat. Voor de volledigheid zijn er verschillende halterbanken geselecteerd in verschillende prijsklassen. Zo kun je een halterbank kopen die redelijk simpel, maar natuurlijk wel degelijk, stevig en verstelbaar is. Of je kunt halterbanken kopen die echt heel veel mogelijkheden bieden.

Wil jij een halterbank kopen? Let dan vooral op de mogelijkheden die een halterbank biedt. Als je van plan bent de halterbank op veel verschillende manieren te gebruiken, kun je het beste een halterbank kopen die veel verschillende standen heeft. De die wij verkopen zijn van merken als Tuff Stuff, Powerline en Body-Solid.

Gorillasports - Uw Specialist In Fitnesstoestellen

Wil je nu een halterbank kopen? Bestel hem dan snel bij Muscle Power, dan kun jij zo snel mogelijk trainen op je nieuwe . Hieronder vind je een video van fit.nl over de uitvoering van het .

Een bankdruk set is een halterbank met gewichten, die als één set wordt verkocht voor een voordelige prijs. Met een bankdruk set in huis kun je meteen veel goede oefeningen uitvoeren voor de borstspieren, schouders, triceps, biceps en onderarmen. De bankdruksets die worden verkocht zijn goedkoop en gericht op de beginnende fitnesser.

Gymstick Inklapbare Halterbank 40 Kg - Gorillasports

Fitnessdelivery: Fitnessapparatuur Kopen Bij GorillasportsGorillasports Professioneel Fitnessapparaat Kopen?

Zoek je echter een zwaar belastbare halterbank voor gevorderd gebruik, dan worden de beste opties meestal niet als set verkocht: je zal de halterbank, halterstang, en halterschijven dan los moeten kopen. Bekijk mijn advies voor het kopen van een losse halterbank in het artikel ‘halterbank kopen‘, en koop daar een halterstang en halterschijven bij.

Al deze sets worden geleverd met één rechte halterstang, een EZ curlbar, en twee dumbbells. Hieronder meer informatie over deze drie verschillende sets. Dit is de simpelste en goedkoopste bankdruk set. De bank van deze set is geschikt voor plat bankdrukken. Een belangrijk voordeel van deze set is dat dit de enige optie is die je kunt opklappen, waardoor de bank weinig ruimte inneemt als je deze niet gebruikt.

Gymstick Inklapbare Halterbank 40 Kg - Gorillasports

Zo kun je de haltersteunen instellen op de juiste hoogte voor het uitpakken van de halterstang bij het bankdrukken. Met een maximale hoogte van 99 cm zijn de haltersteunen echter te laag voor gebruik bij andere oefeningen, zoals de squat en overhead press. De bank is incline neer te zetten, waardoor de rugleuning met de voorkant op de vloer komt te staan.

Incline bankdrukken is met deze instelling niet mogelijk; er is geen zitting aanwezig, en de bank staat in deze stand te laag om de voeten goed te kunnen plaatsen. Aan de achterkant van de haltersteunen zitten twee handvatten: de dipsteunen. Deze stellen je in staat om ‘dips‘ uit te voeren; een goede oefening voor de triceps en borstspieren.

Halterbank Met Gewichten , Fitnessbank, Bankdruk Met

Hieronder de precieze inhoud van deze set: 1 x Lange, rechte halterstang van 10 kg, 170 cm lang 1 x EZ bar van 8 kg, 120 cm lang 2 x dumbbells van 2 kg, 35 cm lang Kunststof halterschijven:2 x 15 kg, 2 x 10 kg, 2 x 5 kg, 4 x 2.5 kg, 4 x 1,25 kg 8 x schroefsluitingen van 0,25 kg Wil je zwaarder kunnen trainen, dan kan je extra 30 mm schijven kopen om te gebruiken op je halterstang.

Deze bankdrukset met rack biedt meer mogelijkheden dan de voorgenoemde set. De fitnessbank van deze set staat los van het rack, waardoor je het rack ook kan gebruiken voor andere oefeningen. Het rack is 160 cm hoog, en daarmee voor de meeste gebruikers nog hoog genoeg voor het uitvoeren van oefeningen zoals squats en staande overhead presses: zeer belangrijke oefeningen in veel trainingsschema's.

fitnessbanken Bij Gorillasports

Zo kun je het bankdrukken trainen onder verschillende hoeken, waardoor de nadruk op de spieren anders wordt. De zitting van de bank is ook te verstellen, in 4 verschillende standen. Er zitten aan de voorste staander van deze bank beenrollen, waar je je benen achter kunt klemmen bij het uitvoeren van oefeningen onder een decline.

Bijkomend voordeel van deze bank is de meegeleverde preacher curl attachment. Door deze attachment in de voorste staander van de bank vast te klemmen, kun je preacher curls uitvoeren. Preacher curls zijn een goede bicepoefening omdat je bij deze oefening niet kunt ‘cheaten', waardoor je de biceps geïsoleerd en strikt kunt trainen.

Banken - Gewichtheffen: Sport & Outdoor - Gorillasports

Er worden de volgende halterstangen en halterschijven meegeleverd: 1 x Lange, rechte halterstang van 10 kg, 170 cm lang 1 x EZ bar van 8 kg, 120 cm lang 2 x dumbbells van 2 kg, 35 cm lang Kunststof halterschijven: 2 x 15 kg, 2 x 10 kg, 2 x 5 kg, 4 x 2.5 kg, 4 x 1,25 kg 8 x schroefsluitingen van 0,25 kg Ook op deze bankdrukset geldt op dit moment korting! De volledige set is te bestellen voor €349, in plaats van de normale prijs van 499,90.

Het is daarom belangrijk om te weten hoeveel gewicht de desbetreffende bank kan dragen. Het maximale gewicht dat de apparaten ondersteunen is zeer variabel, maar ligt meestal rond de 150 kg. Dat lijkt misschien veel. Vergeet echter niet dat het niet alleen om het gewicht van de halters gaat, maar ook om je eigen gewicht.

halterbank Seten Bij Gorillasports

Vaak kun je zowel de rugleuning als de zitting van een halterbank verstellen.(Bron: Starus: 27283859/ 123rf.com) Als je een halterbank koopt, is het belangrijk dat het merk waar je voor kiest een goede garantie biedt en een professionele achtergrond heeft. Dit staat namelijk synoniem voor een goede investering, die je verzekert van een product met een lange levensduur.

Het idee was oorspronkelijk om iedereen die geïnteresseerd is in fitness te voorzien van informatie en tips over training thuis. Van het trainingsplan, voedingstips, video’s tot de juiste producten, iedereen moet hier vinden wat hij of zij zoekt. Tegenwoordig is het merk bovendien bekend vanwege de enorme online shop, met talloze producten, waaronder halterbanken. welke halterbank tips (halterbank set).

Halterbank Veel Standen Verstelbaar - Gorillasports

Fitness Apparaten - GorillasportsFitness Apparaten - Gorillasports

Als je een bank van dit merk koopt, ben je zeker van een functionele training en een lange levensduur van het product. Is sinds 2003 op de sportmarkt aanwezig. Sinds 2002 maakt het bedrijf deel uit van de bestaande Hegen-groep met dochterondernemingen in Polen, Tsjechië, Duitsland, Slowakije, Frankrijk en Oekraïne.

Hieronder vind je een handig overzicht met de belangrijkste aspecten die een rol spelen bij de aanschaf van een halterbank. halterbank set. Met dit lijstje ontdek je al snel welk model het beste bij je past. Als je een nieuwe halterbank gaat kopen, is een van de eerste dingen die je moet controleren of de opvulling van de bank stevig en voldoende gevuld is.

Benches, Gorillasports, Hét Adres Voor Fitnessapparatuur!

Bovendien zal een bank zonder stevige vulling een vroege verslechtering van het apparaat veroorzaken. Meestal kun je zowel de rugleuning als de zitting van een halterbank verstellen. Maar een bank met meer kantelposities hoeft niet synoniem te staan voor een betere bank. Afhankelijk van de training die je wilt volgen, moet je een apparaat met meer of juist minder posities kopen.

Ook de hoogte van de gewichtsbank is erg belangrijk. De bank moet hoog genoeg zijn om de oefeningen comfortabel uit te kunnen voeren. Let erop dat je de oefeningen kunt uitvoeren met je voeten plat op de vloer. Dit is essentieel zodat de trainingen veilig zijn en je geen blessures oploopt.

halterbank Set Kopen - Gorillasports

Als je gewichten wilt heffen, komt alle druk namelijk op het apparaat te liggen. Het is daarom heel belangrijk dat de bank voldoende stabiel en stevig is. Er zijn 2 factoren waar we rekening mee moeten houden als we het over het frame van het apparaat hebben, namelijk de structuur en de afstand tussen de verschillende onderdelen.

Hoe steviger de structuur, hoe langer de halterbank meegaat. De afstand tussen de verschillende onderdelen moet groot genoeg zijn om de trainingen comfortabel te kunnen uitvoeren. Deze afstand heeft te maken met je lengte en spanwijdte. Vergeet daarom niet om rekening te houden met deze 2 factoren als je een nieuwe gewichtsbank gaat kopen.

fitnessbank Verstelbaar Of Universele Vlakke Halterbanken

Het enthousiasme voor wat je doet is hierbij de sleutel.” Het is handig als de halterbank een optie heeft om deze uit te breiden. De uitbreidingen helpen om bepaalde spieren te ontwikkelen, zoals je quadriceps, biceps of triceps. Ze zijn ook erg handig om de hamstrings te trainen. Het is belangrijk dat de uitbreidingen van goede kwaliteit en bestendig zijn om onze trainingsdoelen te ondersteunen.

Het is uiteraard niet hetzelfde als je je buikspieren wilt oefenen of alleen maar gewichten wilt heffen. Er zijn veel verschillende soorten halterbanken verkrijgbaar. Iedere soort legt de focus op een andere spierengroep (welke halterbank tips). Afhankelijk van je behoeften, zul je dus voor het een of juist het andere model kiezen. Als je een sterk persoon bent en zware gewichten wilt heffen, moet je een sterke en veerkrachtige bank kopen.

Halterbank Met Gewichten Tweedehands - Sport - Gorillasports

Een bank met een veiligheidsversterking is dan wel een goed idee. Mocht je niet van plan zijn veel gewichten te tillen en maar een klein huis hebben, dan raden we je aan juist wel voor een opvouwbaar model te gaan. Vond je onze shopgids over halterbanken interessant? Laat dan hieronder een reactie achter of deel het artikel op social media met je vrienden en familie! (Bron van de header afbeelding: Pavelbalanenko: 87858300/ 123rf.com) .

Wat voor krachtsporter je ook bent, een bodybuilder, een gewichtheffer, een cross fitter, of een powerlifter, een halterstang is een heel belangrijk stuk trainingsmateriaal, zo niet hét belangrijkste stuk. De grote vraag is dan ook waar je op moet letten bij het kopen van een halterstang...

fitnessbank Kopen? Halterbank - Inklapbaar & Verstelbaar

Een halterbank is een fitness apparaat dat ingezet wordt om verschillene spiergroepen te versterken. Andere namen voor een halterbank zijn: fitness bank, bench, drukbank of een gewichtsbank. Meestal is een halterbank een bench die is uitgerust met twee steunen waardoor je kunt bankdrukken op de bench.Hiervoor heb je uiteraard wel een olympische stang nodig.

Niet zo gek in onze ogen aangezien het super veelzijdige apparaten zijn. Bovendien zijn de meeste halterbanken makkelijk in gebruik.Dankzij de veelzijdigheid van de meeste halterbanken kun je ontzettend veel spieren trainen met een halterbank. Vaak zijn deze uitgerust met een verstelbare rugleuning, hierdoor kun je dus ontzettend veel verschillende spiergroepen aanspreken.De grootste voordelen van een halterbank zijn:Je kunt thuis sportenJe kunt het apparaat helemaal aanpassen naar je eigen behoeftenHalterbanken zijn multifunctioneel, met 1 halterbank kan je vaak je hele lichaam trainenHalterbanken zijn ideaal voor mensen die geen zin hebben in de sportschool maar wel willen sporten.Als jij graag een halterbank wil aanschaffen dan is het belangrijk dat je met verschillende factoren rekening houdt.

De Beste halterbank Seten Koop Je Bij Gorillasports!

Fitness, Gorillasports, Hometrainer SpecialistAlles Voor Fitness & Krachttraining Voordelig Kopen - Gorillasports

Helemaal als je niet precies weet waar je op moet letten.Hieronder vind je een aantal belangrijke factoren die in onze ogen essentieel zijn bij het kopen van een halterbank.Allereerst zouden we je altijd adviseren om te kiezen voor een halterbank die verstelbaar is. Wanneer je namelijk een verstelbare halterbank hebt kan je veel meer oefeningen doen.Bedenk jezelf ook waar je de halterbank precies voor wil gaan gebruiken en welke oefeningen je van plan bent te gaan doen en pas je keuze hierop aan.

Echter zouden we je altijd adviseren om te kijken naar de hoeveel kg belastbaar vermogen van de halterbank. Sommige banken hebben namelijk een vermogen tot 100 kg en sommige tot 270 kg.Wanneer je al langere tijd traint heb je namelijk steeds meer gewicht nodig. Het zou zonde zijn als je de halterbank op een geven moment niet meer kan gebruiken omdat het maximaal belastbaar gewicht bereikt is.

More from Sets

Navigation

Home

Latest Posts

Trilplaat Vergelijken En Kopen

Published May 12, 22
7 min read

Chakra Met 7 Soorten Edelstenen

Published Apr 28, 22
6 min read